Bram de Munnik / DSI, SEH Erkend Hypotheek Adviseur

 06 – 48 51 08 14
 bram@cdmlifetimefinance.nl

Mijn naam is Bram de Munnik en ik ben geboren in 1956 in Livingstone, Zambia. Ik ben getrouwd en vader van een dochter.

Na afronding van Mavo IV in 1972 ben ik gestart als assistent-boekhouder bij Zeepfabriek de Klok. Na mijn diensttijd te hebben vervuld heb ik gewerkt bij een garagebedrijf als assistent-boekhouder.

Daarna heb ik de keuze gemaakt voor een commerciële functie. In 1980 ben ik gestart bij de SNS Bank. Hier heb ik uiteindelijk 26 jaar gewerkt en verschillende functies doorlopen. Vanaf 1998 heb ik mij ingezet voor de afdeling Private Banking, eerst als Private Banker daarna als afdelingshoofd Private Banking. In 2004 ben ik benoemd als kantoordirecteur van de SNS Bank in Harderwijk.

Bij de bank heb ik allerhande bancaire opleidingen doorlopen. In 2001 heb ik via NIBE Opleidingen de basis en voortgezette leergang Financiële Planning voltooid. Tevens heb ik via Hogeschool Brabant de opleiding Senior Beleggingsadviseur met succes afgerond.

In 2006 ben ik gestart als Senior Private Banker bij de Friesland Bank in Zwolle. Hier was ik verantwoordelijk voor de opbouw van een portefeuille relaties met daarin vermogende particulieren en ondernemers. In deze periode heb ik de benodigde WFT-certificeringen afgerond.

In 2012 is Friesland Bank overgenomen door de Rabobank en in 2014 is de integratie van Friesland Bank en Rabobank afgerond. Ik heb toen besloten om zelfstandig met de huidige partners een eigen bedrijf op te zetten. Onze netwerken sluiten prima bij elkaar aan.

In mijn vrije tijd mag ik graag tuinieren, golfen, tennissen en mountainbiken. Daarnaast heb ik meerdere nevenfuncties bekleed, zoals bestuurslid jeugdcommissie en relatiebeheerder Sponsorcommissie Golfclub Zwolle.