Vermogensbegeleiding

U heeft vermogen opgebouwd. Daar bent u trots en zuinig op. Of u wilt vermogen gaan opbouwen. Misschien wilt u het inzetten als studiebeurs voor uw (klein)kinderen. Het bewaren voor een vakantiewoning als u met pensioen gaat. Of misschien wilt u in de nabije toekomst een bedrijf overnemen. Wat u ook met uw geld voor ogen hebt, het vraagt om een duidelijke koers.

De financiële butlers van CDM Lifetime Finance helpen u bij lastige vermogensvraagstukken. En geven helderheid in wat u kunt met uw vermogen. Hoe kunt u uw financiële doelstellingen halen? Door te sparen? Beleggen? En hoeveel tijd gaat daar overheen? Aan de hand van uw doelstelling helpen wij u aan een optimale verhouding tussen rendement en risico. Geheel onafhankelijk. En zonder provisies.

Onafhankelijk

Wij zijn private bankers, maar dan onafhankelijk. En dus niet gebonden aan vaste partijen. We zoeken in het woud van professionele banken en vermogensbeheerders naar de juiste partij voor uw situatie. Bij welke vermogensbeheerder bent u het beste uit? Zo bent u verzekerd van een gouden match.

Inzicht

U hoeft daar verder niets voor te doen. Wij regelen het gehele proces van begin tot eind. En onderhouden de contacten met uw bank of vermogensbeheerder. We houden periodiek contact om te bepalen of alles nog aansluit bij de uitgangspunten en geven u daar inzicht in. Zo groeit uw vermogen, zonder dat het u moeite kost.