Over ons
Werkwijze
Team

Uw financiële butlers

Hoe kan ik meer financieel rendement behalen? Bieden mijn verzekeringspakketten wel de juiste dekking tegen het beste tarief? Kan ik een huis kopen? Hoeveel inkomen heb ik nodig om mijn huidige leefstijl voort te zetten tijdens mijn pensioen? Als u vermogen heeft opgebouwd – of op een andere manier wilt opbouwen – dan wilt u daar goed mee omgaan. Iemand die u daarin adviseert en onafhankelijk met u meedenkt, is dan essentieel.

Vaste tarieven

De specialisten van CDM Lifetime Finance zijn uw financiële butlers. En staan u bij met financiële planning, vermogensbegeleiding, verzekeringen en hypotheekadvies. Nu én met oog op de toekomst. Geheel onafhankelijk en tegen vaste tarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wel zo transparant.

Ongebonden positie

CDM Lifetime Finance is een onafhankelijke financiële dienstverlener. Vanuit onze ongebonden positie kunnen we de vermogensbeheerders, hypotheekverstrekkers en verzekeraars kiezen die het best bij uw wensen en doelstellingen aansluiten. En onze beloning? Die is verwerkt in onze abonnementen en in de vaste adviestarieven. Helder en transparant. Dat is CDM Lifetime Finance.