Mobility

Mobiliteit is een steeds belangrijker onderdeel van ons leven. En door de veranderende behoeften ontstaan er continu slimme oplossingen op het gebied van mobiliteit. Denk aan fietsleaseconcepten, bezorge-bikes, scooters en deelauto’s. Maar wat als jouw medewerker tijdens zijn bezorgdienst valt met de fiets? Of als een klant die een e-bike least arbeidsongeschikt raakt? Verzekeringen hiervoor zijn vaak complex. Met het advies en de verzekeringen van CDM Lifetime Finance creëer je zekerheid.

Dankzij onze specialisatie zijn we dé strategische partner op het gebied van mobility.

Werk je bij een leasebedrijf? Begeleid je klanten op het gebied van mobiliteit? Of stel je als werkgever vervoersmiddelen door middel van leasing ter beschikking aan je medewerkers? Dan komen daar ook verzekeringen bij kijken. Een complex verhaal, mede omdat de verzekeringskosten vaak in de leaseprijs van de eindgebruiker zijn verwerkt.

Unieke verzekeringen

Speciaal voor leasemaatschappijen, bezorgdiensten en werkgevers hebben we daarom unieke verzekeringen ontwikkeld. Verzekeringen die dekking bieden aan de consument, de zakelijke markt en bezorgdiensten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Verzekeringen voor (fiets)leasemaatschappijen

Als (fiets)leasemaatschappij vind je het belangrijk dat je klanten onbezorgd van A naar B komen met hun fiets, e-bike of scooter. Als de fiets kapot is, regel je vervangend vervoer. Of zorg je ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur langskomt.

Maar wat als iemand in de ziektewet belandt? Of arbeidsongeschikt raakt? Met het juiste verzekeringspakket ben je verzekerd voor de financiële gevolgen van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. De consument levert zijn fietssleutel bij jou in. En jij krijgt een compensatie van de verzekeraar. Zowel voor jou als je klant is dit dus een extra zekerheid.

Verzekeringen voor bezorgdiensten

Lease je als werkgever bezorge-bikes voor je bezorgers? Dan wil je dat je medewerkers veilig hun werk kunnen uitvoeren. Maar wat als je werknemer een ongeluk krijgt? Speciaal voor bezorgdiensten hebben we een extra dekking ontwikkeld in de vorm van een schadeverzekering voor de opzittende van een fiets. Met deze verzekering voldoe je volledig aan de zorgplicht die je hebt als werkgever.

Direct informatie aanvragen

Mobiliteitsvraagstukken oplossen

CDM Lifetime Finance is gespecialiseerd in verzekeringen voor de mobiliteitsmarkt. Samen met onze partners helpen we bedrijven bij elk mobiliteitsvraagstuk. Zoals:

  • Advisering in verzekeringen en de implementatie hiervan
  • Het oplossen van de verkeersproblematiek van je bedrijf
  • Het opzetten van mobiliteitsregelingen voor medewerkers
  • Het optimaliseren van het woon-werkverkeer voor zowel medewerkers als bezoekers

Neem contact op

Wil je meer weten over onze aanpak op het gebied van mobility of onze partners? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.