Hypotheek

Het kopen van een woning is een belangrijk stap. En daar komt veel bij kijken. De belangrijkste vraag: kunt u uw droomwoning betalen? Nu, maar ook over 10 jaar? CDM Lifetime Finance geeft onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddelt voor alle grote geldverstrekkers in Nederland. Zo kunt u met een gerust hart de sleutel omdraaien.

Hypotheekadvies bij CDM Lifetime Finance betekent dat we uitgebreid aandacht besteden aan uw huidige situatie en de eventuele risico’s van een inkomstenterugval. Bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of door overlijden. Gebeurtenissen waar u misschien liever niet aan denkt, maar die wel bepalend zijn voor uw financiële situatie in de toekomst. Op basis van uw inkomen, vermogen en eventuele schulden, uw wensen, pensioensituatie en mogelijke risico’s geven wij een realistisch en eerlijk advies over uw mogelijkheden. En verzorgen wij het traject van A tot Z.

Onafhankelijk advies

Wij werken niet op provisiebasis. En zijn ook niet gebonden aan een specifieke bank of verzekeraar. Dat betekent dat wij volledig onafhankelijk zijn. En dus objectief in onze advisering. Het gaat ons erom dat uw hypotheek past in uw totale financiële plaatje. Dat u bij de juiste bank aanklopt. En dat u de woning kunt betalen en kunt blijven betalen.

Transparant

Na een oriëntatiegesprek op onze kosten ontvangt u van ons een uitvoerig Dienstverleningsdocument (DVD) en Dienstverleningsovereenkomst (DVO), waarin alles staat vermeld over onze werkwijze en de bijbehorende vaste advieskosten. Dat houdt in: geen verrassingen achteraf. Wel zo transparant.