Exclusieve woonverzekeringen

Uw woning en uw waardevolle spullen moeten goed verzekerd zijn. Nu én in de toekomst. Het is immers uw kostbaarste bezit. De exclusieve woonverzekeringen van CDM Lifetime Finance sluiten precies aan op uw persoonlijke wensen en situatie. Zo trekt u zorgeloos de deur achter u dicht. En gebeurt er toch iets, dan garandeert CDM Lifetime Finance een snelle en zorgvuldige afhandeling van de schade.

Al vanaf € 15 per maand profiteert u van provisievrije verzekeringen. Lees meer >

Rieten dak

Heeft u een rietgedekte villa, landhuis of woonboerderij? Dan heeft u een verhoogd brandrisico. Zorg daarom voor een goede rietendakverzekering. Dankzij de zorgvuldige inspecties en expertise in het verzekeren van rieten daken, kunnen wij een zeer lage premiestelling zonder provisievergoeding bieden.

We bieden de mogelijkheid om de herbouwwaarde van uw pand met rieten dak te laten bepalen door een bouwkundige. Deze taxatie is op onze kosten. Door deze actuele herbouwwaardebepaling weten we wat de risico’s zijn en wordt u verzekerd voor exact het juiste bedrag. Afhankelijk van de diverse factoren, zoals de bestemming, brand- en inbraakpreventiemaatregelen en eigen risico’s kunnen wij u een aantrekkelijke premie bieden.

Als onafhankelijk adviesbureau werkt CDM Lifetime Finance samen met diverse en gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen. Zo hebben wij altijd een passende oplossing.

All-risk dekking

U bent All risk-verzekerd tegen schade. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er beperkende voorwaarden gelden in verband met uw eigen risico.

Inspectie

Wij voeren altijd een vrijblijvende inspectie uit. Tijdens deze inspectie wordt onder andere advies verstrekt over bijvoobeeld de herbouwwaarde, ligging, beveiliging en brand- en inbraakpreventiemaatregelen. Alleen zo kunnen we de definitieve premie berekenen.

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering is uw woning beschermd tegen alle schade van buitenaf. Denk aan schade door brand, inbraak, storm of blikseminslag. Een verzekering voor gebeurtenissen waar u niet op bedacht bent. Heeft u een exclusieve woning? Dan kunnen uw zorgen en risico’s groter zijn. Het verzekeren van exclusieve huizen is maatwerk. Met de exclusieve woonhuisverzekering voor de meer vermogende particulier bieden we u alle onderdelen van de verzekeringsportefeuille.

Waardebepaling

Het is mogelijk om de herbouwwaarde van uw pand(en) te laten taxeren door een bouwkundige. Het voordeel daarvan is dat het vastgoed wordt verzekerd voor de actuele herbouwwaarde. Onderverzekering is daarmee uitgesloten.

Premie en voorwaarden

CDM Lifetime Finance verzekert exclusieve landhuizen en villa’s en zowel grote als kleine vastgoedportefeuilles. De verzekeringsvoorwaarden en premies zijn afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Door onze samenwerking met verschillende maatschappijen, kunnen wij zeer concurrerende premies zonder provisievergoeding bieden in combinatie met uitgebreide voorwaarden.

Inboedelverzekering

Uw laptop valt kapot op uw plavuizen vloer. Of uw zoon morst een glas rode wijn op uw witte vloerkleed. Met de inboedelverzekering van CDM Lifetime Finance bent u verzekerd voor uw spullen in en rondom het huis. Zowel bij kleine ongevallen als bij grote schades.

Heeft u een waardevolle inboedel? Dan is het belangrijk om ook kritisch naar de samenstelling van uw bezittingen te kijken. Attractieve goederen (lijfsieraden, kunst, audio- en visuele apparatuur en andere bijzondere bezittingen) zijn slechts tot bepaalde maximum standaard meeverzekerd. Wij brengen de waarde van uw inboedel in kaart en adviseren onafhankelijk over de verzekering van uw inboedel.