Exclusieve verzekeringen

Sieraden, een kunstcollectie of een prachtige oldtimer zijn zaken met een hoge waarde. Financieel, maar ook emotioneel. Het zijn zaken die u daarom goed verzekerd wilt hebben. Natuurlijk met een optimale dekking tegen een zo laag mogelijke premie.

Al vanaf € 15 per maand profiteert u van provisievrije verzekeringen. Lees meer >

CDM Liftetime Finance neemt uw huidige verzekeringspakket onder de loep en presenteert u een concurrerend verzekeringsvoorstel. Een verzekeringspakket met een optimale dekking, maar tegen betere voorwaarden en aantrekkelijkere premies. En heeft u een probleem? Dan staat CDM Lifetime Finance voor u klaar. Dat betekent altijd een snelle schadeafhandeling. Wij helpen u onder andere met exclusieve verzekeringen op het gebied van:

Wonen
Kostbaarheden
Kunstcollectie
 Verkeer
 Recreatie

Geen provisies

CDM Lifetime Finance werkt niet op basis van premies en marges, maar met een vaste adviesvergoeding. Wel zo transparant. We werken samen met diverse verzekeringsmaatschappijen, zoals ASR Verzekeringen, REAAL, Aegon, Nationale Nederlanden en andere bekende maatschappijen. Zo kunnen we scherp inkopen. Het bijzondere aan onze dienstverlening: u krijgt een verzekeringspakket dat is vrijgesteld van provisies. En dat ziet u terug in de premie die u betaalt. Stel u bent ondernemer, beschikt over een wagenpark en een rietgedekte woning, dan kunt u een flinke besparing realiseren op uw kale premie.

Abonnementen

Speciaal voor onze verzekeringen hebben we drie abonnementen samengesteld. Daarmee heeft u recht op advies over diverse verzekeringen. Dankzij onze manier van werken betaalt u geen onnodige provisies, waardoor de kosten van uw verzekeringspakket stukken lager uitvallen. De abonnementskosten verdient u dan ook snel terug.