Recreatie

Een zonvakantie aan de Italiaanse kust. Op wintersport. Of met de caravan naar Frankrijk. U wilt dan zorgeloos kunnen genieten van uw vakantie. Speel daarom op zeker met een reisverzekering en/of een caravanverzekering. CDM Lifetime Finance helpt u goed, voordelig en snel bij schade.

Al vanaf € 15 per maand profiteert u van provisievrije verzekeringen. Lees meer >

Doorlopende reisverzekering

Als u regelmatig reist, kunt u het beste kiezen voor een doorlopende reisverzekering. U bent dan het hele jaar door gedekt voor schade tijdens uw reizen. En hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Makkelijk, zeker en financieel voordelig.

Dekkingsoverzicht

De doorlopende reisverzekering is een complete verzekering. Geschikt voor wie regelmatig op vakantie gaat of voor zaken vaak in het buitenland moet zijn. U heeft de keuze uit onderstaande dekkingen:

  • Ongevallen: overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval
  • Geneeskundige kosten: aanvulling op uw ziektekostenverzekering
  • Bagage: beschadiging, diefstal of verlies van uw bagage
  • Geld: diefstal of verlies van geld en betaalmiddelen
  • Extra kosten door pech onderweg: vervangend vervoer en/of verblijf
  • Automobilistenhulp: hulp langs de weg en repatriëring van auto en bagage
  • Annulering: annulering, vertraging of voortijdige beëindiging van uw reis

Annuleringsverzekering

Bij de dekking Annulering worden alleen de ongenoten reisdagen vergoed. Daarnaast kunt u kiezen voor de dekking Annulering Garantie. Dit is een uitgebreide variant van de dekking Annulering. De uitbreiding heeft betrekking op de vergoeding bij voortijdige terugkeer of bij een ziekenhuisopname tijdens een reis met meer dan vier overnachtingen. Bij deze uitgebreidere dekking wordt de héle reissom (tot maximaal het verzekerde bedrag) vergoed.

Aflopende reisverzekering

Even bijkomen in een bijzondere stad of twee weken zomervakantie in het hoogseizoen. Tijdens uw welverdiende vakantie wilt u optimaal kunnen genieten. En hoe goed u uw reis ook plant, er kan altijd iets gebeuren. U kunt ziek worden, pech onderweg krijgen of zelfs worden beroofd. Kies dan voor een aflopende reisverzekering. Tijdens uw reis bent u daarmee verzekerd voor de kosten die ongemakken met zich meebrengen. Uiteraard kunt u de ook de kortlopende reisverzekering aanvullen met een annuleringsverzekering.

Caravanverzekering

Zorgeloos op vakantie met uw caravan? Met de caravanverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw caravan. Maar wat als u vervangend vervoer nodig heeft? Of een vervangend vakantieverblijf? Het mooie is: ook die kosten hoeft u niet te betalen.

Dekkingsoverzicht

Wij verzekeren elk type kampeervoertuig. De caravanverzekering is er voor toercaravans, vouwcaravans en stacaravans. U kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen.

Brand/diefstal
Verzekert schade aan of verlies door brand, explosie, kortsluiting, blikseminslag, diefstal en joyriding.

Beperkt Casco
Verzekert naast de brand- en diefstalrisico’s ook schade door hagel, storm, bevriezing, natuurrampen (zoals lawines, aardbevingen en vulkanische uitbarstingen), kwaadwilligheid of baldadigheid van anderen en verkeersongevallen op de openbare weg.

Volledig Casco
Verzekert naast de brand- en diefstalrisico’s en Casco Select-risico’s ook schade door lekkage en door constructie- en materiaalfouten. Als geldigheidsgebied geldt voor toercaravans Europa en de landen rond de Middellandse Zee en voor stacaravans de Benelux en tot 100 km buiten de Nederlandse grens buiten deze landen en Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen.

Aanvullende dekkingen

Bij een aanvullende dekking worden ook uw overige eigendommen meeverzekerd. Denk aan de voortent, luifels, toilettent en bijtenten. Voor stacaravans geldt deze dekking ook voor bijvoorbeeld borders, de buitenverlichting, tv-antenne, schuurtjes, serres en alle overige zake voor zover deze aan de caravan zijn vastgemaakt.

Daarnaast kunt u ook de inventaris en reisbagage aanvullend meeverzekeren. Deze dekking omvat de zaken die zich in de caravan of tent bevinden of in de auto, mits de caravan is aangekoppeld. Ook goederen die zich op de standplaats van de caravan bevinden en uitsluitend bestemd zijn om buiten te gebruiken (denk aan tuinmeubelen en barbecue) zijn daarmee verzekerd. Bij de caravan behorende inventaris is ook buiten genoemde plaatsen verzekerd, echter alleen tegen brand en diefstal (opslag thuis is dus meeverzekerd).

Eigen risico

Ook voor een caravanverzekering geldt een standaard eigen risico.