Woonverzekeringen

Uw woning en uw spullen moeten goed verzekerd zijn. Nu, maar ook in de toekomst. Het is immers uw kostbaarste bezit. De woonverzekeringen van CDM Lifetime Finance zijn gemakkelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen en huidige situatie. Zo trekt u zorgeloos de deur achter u dicht. En gebeurt er toch iets, dan garandeert CDM Lifetime Finance een snelle en zorgvuldige afhandeling van de schade.

Al vanaf € 15 per maand profiteert u van provisievrije verzekeringen. Lees meer >

Woonhuisverzekering

Met onze woonhuisverzekering is uw woning beschermd tegen alle schade van buitenaf. Denk aan schade door brand, inbraak, storm of blikseminslag. Een verzekering voor gebeurtenissen waar u niet op bedacht bent. Heeft u een eigen huis? Dan is het verplicht ook een opstalverzekering af te sluiten.

All-risk dekking

Bij normaal gebruik is er dekking voor de materiële schade aan of het verlies van het woonhuis. De schade of het verlies moet ontstaan zijn door een gebeurtenis die plotseling en onvoorzien van buitenaf op de verzekerde zaken inwerkt. Deze dekking geldt ook als de gebeurtenis een gevolg is van een eigen gebrek.

Eigenaarsbelang

Bent u eigenaar van een flat, appartement, etage of maisonnette dan wordt uw woning verzekerd via de opstalverzekering van uw Vereniging van Eigenaren (VVE), woningstichting of verhuurder. De verzekering eigenaarsbelang is bedoeld voor alle veranderingen en verbeteringen aan de woning die u als eigenaar voor eigen rekening heeft aangebracht. Hierbij valt te denken aan de c.v., keuken- en sanitaire installaties, betimmeringen, parket- en tegelvloeren, schuurtjes, schuttingen en aan de woning bevestigde rolluiken, antennes en zonweringen. Met de dekking eigenaarsbelang verzekert u datgene wat de opstalverzekering van VVE of woningstichting niet dekt. Een uitstekende aanvulling dus!

Huurdersbelang

Woont u al een tijd in uw huurwoning? En heeft u zelf aanpassingen gedaan, zoals het plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer, tegelvloer of schutting? Dan zijn deze zaken uw eigendom en dus onderdeel van de woning. Dit wordt het huurdersbelang genoemd. Bij een koopwoning zijn deze zaken meeverzekerd in de opstalverzekering. Huurt u een woning, dan kunt u deze aanpassingen meeverzekeren bij de inboedelverzekering.

Wilt u uw huurdersbelang meeverzekeren? Dan dient u de waarde van de gedane aanpassingen op te geven. Het percentage van de waarde die wordt opgenomen als huurdersbelang is afhankelijk van uw verzekeraar.

Inboedelverzekering

Uw laptop valt kapot op uw plavuizen vloer. Of uw zoon morst een glas rode wijn op uw witte vloerkleed. Met de inboedelverzekering van CDM Lifetime Finance bent u verzekerd voor uw spullen in en rondom het huis. Zowel bij kleine ongevallen als bij grote schades.

All-risk dekking

Met een All-Risk dekking bent u verzekerd voor de materiële schade aan of het verlies van uw spullen. Om recht te hebben op uitbetaling, moet de schade of het verlies zijn ontstaan door een gebeurtenis die plotseling en onvoorzien van buitenaf op de verzekerde zaken inwerkt. Deze dekking geldt ook als de gebeurtenis een gevolg is van een eigen gebrek, zoals wanneer u bijvoorbeeld uw telefoon kapot laat vallen. Een voorwaarde is dat de gebeurtenis plaatsvindt binnen het woonhuis.

Bij (poging tot) diefstal, gewelddadige beroving en afpersing gelden de volgende bepalingen:

 • Sieraden worden vergoed tot maximaal € 2.500. Als de sieraden voor een apart bedrag tegen diefstal zijn verzekerd, geldt het bedrag dat daarvoor op het polisblad is vermeld.
 • Als er bij diefstal van bromfietsen en bromscooters uit bijgebouwen en bergruimten geen sprake is van braak, bedraagt de vergoeding maximaal € 500.
 • Als een afneembaar front van een autoradio uit het woonhuis wordt gestolen en een nieuw front niet meer leverbaar is, behandelen wij de schade alsof de volledige autoradio is gestolen.

Huurdersbelang

Huurt u een woning? Dan bent u bij schade aan de woning of het huurdersbelang verzekerd voor:

 • Kosten van herstel van het woonhuis en de installaties die daarbij horen die volgens de huurovereenkomst voor rekening van de verzekerde komen.
 • Schade aan het voor rekening van de verzekerde aangebrachte huurdersbelang. Schade door neerslag of vandalisme aan schuren of andere bouwsels op het terrein van het woonhuis, is van de dekking uitgesloten.
 • Kosten in geval van het onvoorzien stromen van water en stoom uit de aan- of afvoerleidingen die binnen het door de verzekerde bewoonde deel van het woonhuis zijn aangebracht:
  • Voor het opsporen van het defect aan de leiding
  • In verband met het opsporen van het defect zijn gemaakt voor breek- en herstelwerkzaamheden aan muren, vloeren en andere onderdelen in en onder het woonhuis, met inbegrip van kelders en kruipruimtes.
  • Voor het herstel van de leidingen en de daarop aangesloten toestellen.
  Deze kosten moeten volgens de huurovereenkomst voor rekening van de verzekerde komen.

Aanvullende dekkingen

Aanvullende buitenhuisdekking

U neemt van alle mee als u de deur uit gaat. Uw telefoon, zonnebril en andere waardevolle spullen. Maar wat als uw spullen onderweg gestolen worden? Of beschadigd raken? Met de buitenhuisdekking zijn uw spullen ook op straat en onderweg verzekerd. U bent gedekt voor materiële schade door diefstal, beschadiging, vermissing en verlies.

Aanvullende kostbaarhedendekking

Met de aanvullende kostbaarhedendekking kunt u uw kostbaarheden verzekeren. Denk aan:

 • sieraden
 • muziekinstrumenten
 • audiovisuele apparatuur en foto-apparatuur

Aanvullende glasverzekering

Met de aanvullende glasverzekering is het glas in ramen en deuren verzekerd. Niet alleen in uw huis, maar ook in uw garage of schuur. Sommige extra kosten die nodig zijn om bijvoorbeeld een raam tijdelijk dicht te maken zijn ook verzekerd.