Machiel Diever / FFP, MFP

 06 – 48 51 08 11
 machiel@cdmlifetimefinance.nl

Mijn naam is Machiel Diever en ik ben geboren in 1973 in Sneek. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen.

In 1998 heb ik de Heao (Management, Recht en Economie) afgerond in Leeuwarden, waarna ik ben gestart als ass. Controller bij een Audi en VW dealer. Na een half jaar wist ik dat mijn passie niet in deze functie lag. In mijn beleving te weinig interactie met klanten.

In 1999 ben ik gestart bij de ING Bank. Hier heb ik uiteindelijk 7 jaar gewerkt en verschillende functies doorlopen. Bij deze bank heb ik allerhande bancaire opleidingen doorlopen hetgeen in 2003 heeft geresulteerd in het behalen van het Federatie-examen voor Financieel Planners (FFP).

In 2006 ben ik gestart als Private Banker bij de Rabobank in Zwolle. Hier was ik verantwoordelijk voor een portefeuille relaties met daarin voornamelijk ondernemers. Naast deze functie heb ik met veel plezier een intermediarsdesk voor de bank mogen opzetten en hebben we de medicidesk verder ontwikkeld. Ook heb ik in de periode de Master Financial Planning (MFP) behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na 8 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt ben ik vertrokken om zelfstandig met de huidige partners een eigen bedrijf op te zetten.

In mijne vrije tijd ben ik graag thuis met het gezin werkend in en genietend van de tuin. Daarnaast beleef ik veel plezier aan hardlopen, schaatsen en golfen.