Audey Cornelissen / DSI

 06 – 48 51 08 13
 audey@cdmlifetimefinance.nl

Aangenaam. Audey Cornelissen. Geboren in 1960 in Manokwari, voormalig Ned. Nieuw Guinea. Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters.

Na mijn middelbare schoolopleiding (MAVO-4 en MEAO) heb ik mijn dienstplicht vervuld en ben ik in 1982 gestart als administratief medewerker bij Assurantiekantoor W. Bello B.V. in Zwolle. Eind 1983 heb ik de overstap gemaakt naar Rabobank Lelystad waar ik als teamleider Assurantiën ben begonnen. In 1986 ben ik gaan werken op de afdeling Commerciële Administratie, waar ik alle facetten van het bankbedrijf heb doorlopen en ervaren.

Omdat klantcontact in een commerciële functie mij het meest trok, heb ik in 1989 de overstap gemaakt naar Rabobank Flevoland in Dronten, waar ik aan de slag ging als Bankadviseur Servicegroep Bedrijven. Toen deze afdeling in 1992 werd opgesplitst, heb ik ervoor gekozen om me te richten op beleggingsadvies. Ik heb hiervoor de HBO Praktijkopleiding tot Beleggingsadviseur gevolgd en behaald met de hierbij behorende DSI registratie voor Sr. Beleggingsadviseur (register 11).

In 2001 ben ik voor Bank Kempen & Co voor de nieuwe vestiging in Lelystad gaan werken in de functie van Assetmanager. Echter als gevolg van de aanhoudende beursmalaise werd het kantorennet opgeheven en ben ik in 2003 gaan werken voor Friesland Bank voor het rayon Zwolle. Bij de Friesland Bank ben ik als Sr. Private Banker aan de slag gegaan en heb hier mijn FFP-opleiding (via Elsevier Baard) behaald, alsmede de overige WFT-certificeringen. In deze functie had ik de opdracht meegekregen om een klantportefeuille voor deze nieuwe vestiging op te bouwen, wat ik met heel veel plezier heb gedaan. In 2012 werd Friesland Bank overgenomen door de Rabobank en in 2014 kwam een einde aan het bestaan van deze bank.

Omdat ik een fijn netwerk in en rond Zwolle heb opgebouwd heb ik in 2014 besloten om samen met de huidige partners een eigen adviesbedrijf op te zetten.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Speel actief squash, voetbal en golf. Daarnaast ben ik een fervent autoliefhebber en horlogeverzamelaar. Sinds 2006 ben ik actief bestuurslid en medeoprichter van de Stichting Blauwvinger Rally die een jaarlijkse toerrit in exclusieve sportwagens voor zieke kinderen in Zwolle organiseert.